Arén

Arén er en lille landsby i 700 meters højde lige før Pyrenæerne rigtigt begynder. Byen var tidligere indgangen til bjergene, i gamle dage kunne man ikke komme længere med bil, skulle man videre måtte man gå eller ride. Idag er vejen til Frankrig en af de store handelsruter over pyrenæerne. Der er ca. samme afstand til Toulouse som til Barcelona.

Arén er foruden jagt berømt for sine Dinosaur fodspor, et helt konkret bevis for at Dinosaurerne engang levede i området og der er et glimrende Dinosaur museém i byen, et besøg værd hvis I vælger at blive nogle dage ekstra.

Ellers er det naturen og dyrelivet der definerer området. Bjergene, floderne, varme kilder og de store dæmningssøer. I vil opleve mange gribbe og ørne med vingefang op til 2-3 m og hvis I er heldige store flokke af gribbe der kredser sammen.

Foruden jagt er det bjerg aktiviteterne, der trækker; klatring, white riwer rafting, barancismo, hiking, ski og fiskeri. Vi kan give jer mange gode steder at besøge eller sætte jer i forbindelse med diverse guider der kan vise jer det hele.

Det bedste skisport sted hedder Baqueira/​Beret og ligger 1 times kørsel nordpå. Der er 160 km pister, 30 lifter og det er åbent fra medio November til slut April.