Om os

For en del år siden købte vi hus i byen og vi er idag rigtig gode venner med mange og det har været svært at se hvor hårdt Corona’en har ramt økonomien i Spanien og hvilke konsekvenser det har haft for almindelige mennesker. (Spaniens BNP faldt med 11% i 2020) så kan man selv regne ud hvor svært det har været og stadig er. Selve byen har heldigvis været forskånet og kun haft få syge, men det har kostet på økonomien.

Derfor kom vi en dag på den ide at tilbyde danske jægere adgang til noget af det bedste indenfor vildsvinejagt og sammen med Juan Antonio, der ejer hotellet og Alex, hvis famile ejer jagtretten, kom vi på den ide at danske jægere da også skulle prøve denne fantastiske jagt og det er så det vi inviterer til nu.

De 100.000 hektarer af Pyrenæerne svarer til knap 20% af Danmarks samlede skov område og familen har dyrket jagten i mange generationer og mange prominente mennesker har været forbi og nedlagt mange vildsvine og bukke.

I/Du kan kontakte mig Tom på mail tom snabela cazadejabali.com eller på telefon +34 638 731 397 i Spanien eller når jeg er i Danmark på +45 30 64 74 09